Bite Back,,,

Man ser hur orättvisor i samhället ökar, hur man sätter olika värde i människor beroende på ursprung, inkomst, kön, hälsa osv.
Det är vidrigt att egoism, girighet osv fått så mycket fäste i vårt land, det har gjort att vi fått ett ökande klassamhälle så att människor faktiskt far illa.
Jag har själv haft det svårt pga en längre tids sjukdom i fästinginfektioner, jag fick se hur illa vården fungerar när dom var oförmögna att sätta rätt diagnos. Jag har fått se hur man i riktigt svår sjukdom måste hitta hopp, kämpa med den lilla ork man har för att själv hitta rätt läkare, behandling så man får chansen att bli bättre.
Jag har fått lära känna hundratals andra som också lider av borrelia och lärt mig att myndigheter och vården styrs av några herrar som hindrar att nyare forskning får ligga till grund för bättre behandling, det är helt enkelt riktigt smutsigt.
Jag känner att vi måste bita tillbaks, visa hörntänderna mot orättvisor, mot maktmissbruk och mot dom som förstör för folk och samhälle. Vi ska bita tillbaks så att alla människor får dom möjligheter dom behöver för att kunna skapa sig ett bra liv.

Jag kommer nu att bita tillbaks!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s