Räddade mig när vården svek.

Det finns en Läkare som är en verklig hjälte i min och många andras ögon, för att han tog sig mer tid än andra doktorer, för att han kan mycket mer om fästinginfektioner än andra läkare i Sverige.
Vården svek i över 8år och gav mig otaliga diagnoser och behandlingar som inte gjorde mig bättre, istället så blev jag sakta sämre.
Fick svårt att gå, jobbigt med andning, svår värk i kropp och huvud, oerhört trött och svag i kroppen, fick dåliga levervärden, inflammationer tarmar, svåra andningsuppehåll osv.

Dr Kenneth Sandström lyckades få en riktig diagnostisering via labb i utlandet och med intensiv behandling rädda livet på mig, han lyckades få tillbaks mig till en vardag där jag kunde fungera. Han har gjort att jag inte belastar vården längre och därmed slipper ta i bruk vårdplatser och andra resurser vi har brist på.

När IVO nu ger sig på Läkaren Kenneth Sandström så är det även mig dom ge sig på, det är hundratals andra som han lyckats få friska, som han räddat livet på.
Det är vidrigt att myndigheter i sin okunskap gällande fästinginfektioner ger sig på den som rest runt hela Världen för att lära sig av dom bästa, som tillhör en organisation som heter ILADS där alla duktiga specialister samlats. IVO ger sig på den som lyckas göra folk bättre och helt friska.
Men IVO låter istället läkarna inom Svensk vård som gjort fel i flera år komma undan, dom låter dessa feldiagnostiseringar och felbehandlingar med starka och rent farliga medicineringar sopas under mattan. IVO väljer att straffa Läkare som gjort rätt och fått folk friska, och låter istället dom som gjort fel fortsätta att feldiagnostiera och riskera människors liv.

Jag har fått livet tillbaks och läkaren som hjälpte mig ska straffas för det.
Så fungerar det när myndigheter och några stofiler inom vården stoppar den medicinska utvecklingen och inte ger människor möjligheter till hälsa.

Benny Sellberg
10288786_10152534293611827_3495534843589791002_n

One thought on “Räddade mig när vården svek.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s